Obaveštenje za korisnikePoštovani korisnici, Obaveštavamo Vas da i dalje, uprkos našim nastojanjima, NIJE rešen problem oko nastavka reemitovanja 3 kanala sa nacionalnim pokrivanjem HAPPY, Prva, B92. Navedena 3 kanala, koji su slobodno dostupni u etru svim domaćinstvima u Srbiji, i dalje zahtevaju da samo korisnici koji ih primaju preko kablovskih operatora počnu da plaćaju nadoknadu. Udruženje kablovskih operatora Srbije pokušava, uz pomoć REMa, Komisije za zaštitu konkurencije i drugih nadležnih organa, da nađe principijelno prihvatljivo rešenje. Kabl operatori, u skladu sa članom 100. Zakona o elektronskim medijima, su uredno, u više navrata, tražili Saglasnost za distribuciju programa navedenih televizija, ali na taj naš zahtev još uvek nije odgovoreno. Međutim, nedavno su kablovski operatori dobili pisma od navedenih kanala sa ultimativnim zahtevom da ih isključimo iz distribucije, ukoliko odmah ne potpišemo Ugovore za plaćanje ovih kanala. Pretili su podnošenjem krivičnih prijava i ogromnih odštetnih zahteva. Neki kablovski operatori, ne želeći da ulaze

Promena cena usluge fiksne telefonijePoštovani korisnici, Obaveštavamo vas da smo usled izmene uslova na evropskom tržištu telekomunikacija prinuđeni da od 01. juna 2016. godine izvršimo promenu cene poziva ka pojedinim destinacijama:

Novi sajt TelemarkaNaš novi sajt je upravo počeo sa radom! Nadamo se da će Vam se dopasti novi dizajn, kao i informacije dostupne na njemu. Kompletnoj prezentaciji možete bez problema pristupiti putem kompjutera, laptopa, tableta i telefona koji podržavaju wireless mrežu.

Online prijava za Telemark uslugeOd sada Vam je dostupna i opcija za online prijavu korisnika Telemar mreže. Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga ili želite da iskombinujete neke od naših paketa prema Vašim potrebama, u svega par koraka, brzo i jednostavno se prijavite za date usluge.