Obaveštenje za korisnikeDragi korisnici, Sa ponosom Vas obaveštavamo da će od 1. septembra Vaš kablovski operater, Telemark, poslovati i plasirati svoje usluge pod brendom SUPERNOVA!

ObaveštenjePoštovani korisnici, Obaveštavamo Vas da i dalje, uprkos našim nastojanjima, NIJE rešen problem oko nastavka reemitovanja 3 kanala sa nacionalnim pokrivanjem HAPPY, Prva, B92.

Promena cena usluge fiksne telefonijePoštovani korisnici, Obaveštavamo vas da smo usled izmene uslova na evropskom tržištu telekomunikacija prinuđeni da od 01. juna 2016. godine izvršimo promenu cene poziva ka pojedinim destinacijama:

Novi sajt TelemarkaNaš novi sajt je upravo počeo sa radom! Nadamo se da će Vam se dopasti novi dizajn, kao i informacije dostupne na njemu. Kompletnoj prezentaciji možete bez problema pristupiti putem kompjutera, laptopa, tableta i telefona koji podržavaju wireless mrežu.

Online prijava za Telemark uslugeOd sada Vam je dostupna i opcija za online prijavu korisnika Telemar mreže. Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga ili želite da iskombinujete neke od naših paketa prema Vašim potrebama, u svega par koraka, brzo i jednostavno se prijavite za date usluge.